Редактор: кадър: БНТСтрахиливецът Борисов не дойде в парламента за пореден път.

...
Редактор: кадър: БНТСтрахиливецът Борисов не дойде в парламента за пореден път.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, ИТН: Джипко Бибитко не дойде и днес в парламента

Редактор: 

кадър: Българска национална телевизия

Страхиливецът Борисов не пристигна в Народното събрание за следващ път. Шофьорчето Борисов не пристигна за следващ път. Джипко Бибитко не пристигна и през днешния ден в Народното събрание, това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ в Народното събрание във връзка отсъствието на министър-председателят в оставка.

Преди това Йорданов отговори на обвиняванията на ГЕРБ, че към Борисов се насочат откровени обиди, които са в нарушаване на правилника на Народното събрание. Той цитира думите на депутата от ГЕРБ Тома Биков, който преди време дефинира Борисов с думите: „ Той не е деспот, той е подигравка на деспот ”. Преди да каже своето определение за премиера в оставка, Йорданов съобщи, че на драго сърце ще си заплати санкцията, в случай че му бъде наложена.

Тома Биков отговори, че се радва, че на Тошко Йорданов са му дали и през днешния ден позволение да се изкаже и добави, че „ ИТН ” са излъгали гласоподавателите си за мажоритарния избор. „ Нека да има избори, да забележим какъв брой галсчета ще имате ”, разяснява депутатът от ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР